Látványtár 2011. kiállítás – Szakmai program – Meghívó

 

Látványtár 2011. – Az Év Díszlet- és Jelmeztervezője – Kiállítás-finisszázs

Ki az a Bodza W. Mihály? – Beszélgetés a PQ aranyérmes nemzeti szekciójának tagjaival

A Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete (www.alkotok.hu) és a Magyar Látvány-, Díszlet- és Jelmeztervező Művészek Társasága (www.stagedesign.hu) által rendezett Látványtár 2011. szervezői, a kiállítás záróeseményeként 2011. július 9-én (szombaton) délután öt órakor szakmai találkozót rendez az Olof Palme Házban a Prágai Quadriennálén részt vett és aranyéremmel jutalmazott nemzeti szekció részvételével.

IDŐ: 2011. JÚLIUS 9. (SZOMBAT) DÉLUTÁN ÖT ÓRA

HELYSZÍN: OLOF PALME HÁZ (1146 Budapest, Olof Palme sétány 1.; a Városliget Ajtósi Dürer sor felőli oldalán)

MEGHÍVOTTAK: A Prágai Nemzetközi Szcenográfiai Quadriennálén (Prague Quadrennial of Performance Design and Space – PQ) részt vett nemzeti szekció tagjai, akik aranyérmet kaptak, illetve elnyerték a legjobb kurátori koncepció díját:

B. Nagy Anikó művészettörténész, a kiállítás kurátora, Horgas Péter látványtervező, Medvigy Gábor operatőr, Árvai György látványtervező, Csanádi Judit látványtervező (igazoltan távol), valamint Schein Gábor író, Ács Piroska, az OSZMI igazgatója és Kulcsár Viktória, az OSZMI pályázati referense, ezenkívül (természetesen) minden, a projekt elkészítésében érintett Alkotó…

(Balla Ildikó kurátor, Papp Ervin társrendező – MAOE, MLMT)

Figyelem: az Esemény Szervezőinek elsődleges szándéka az volt, hogy a Felkért Előadók és a Szakmabéli Hallgatóság jól érezzék magukat – ám nem érezte magára nézve kötelezőnek, hogy a protokoll által előírt szabályokat pontról-pontra betartsa, reményeik szerint ebből semminemű kellemetlenség nem származik. Kedves Barátaink, érezzük jól magunkat!