LÁTVÁNYTÉR 2013 – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS DÍSZLET- ÉS JELMEZTERVEZŐK SZÁMÁRA

2013.04.08.

Kedves Látványtervező Kollégánk, kedves Barátunk!

Az idén ismét meghirdetjük az Év Díszlet- és Jelmeztervezője című kiállításunkat, amelyre szeretettel várunk Téged, és az általad nevezett alkotásokat. Immár második éve, hogy a POSZT kísérőprogramjaként (június 6. és 22. között) a Pécsi Galériában látható a LÁTVÁNYTÉR 2013.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján módosítottunk a pályázat feltételein és a kiállításon való részvételt is „szigorúbb” feltételekhez kötöttük. Ezzel szeretnénk biztosítani a tárlat színvonalának emelését, egyszersmind ezáltal kívánjuk a szervezés, kiállítás-építés logisztikáját egyszerűsíteni.

Folyamatosan tájékoztatunk Benneteket a kiállítás-szervezés állapotáról, a határidőkről, regisztrációról, a beküldött anyagok csomagolásának módjairól és a digitális anyagok beküldési menetrendjéről.

Elsődleges kérésünk, hogy a részvételi szándékotokról való választ POSTAFORDULTÁVAL küldjétek vissza!
A megfelelő válasz bekarikázandó! Ez egyfajta szándéknyilatkozat a Részetekről, és természetesen a részvételi feltételek elfogadása is:

  1. BIZONYOSAN TUDOM, HOGY RÉSZT VESZEK A LÁTVÁNYTÉR KIÁLLÍTÁSON.
  2. SZÁNDÉKOMBAN ÁLL RÉSZT VENNI A LÁTVÁNYTÉR KIÁLLÍTÁSON – DE MÉG NEM TUDOM BIZTOSAN.
  3. NEM VESZEK RÉSZT A KIÁLLÍTÁSON.

Kövessétek a LÁTVÁNYTÉR hivatalos honlapját (www.stagedesign.hu) és facebook-oldalát (https://www.facebook.com/LATVANYTERAzEvDiszletEsAzEvJelmeztervezoje)!

A pályázattal kapcsolatos információk:
Balla Ildikó (e-mail: ildiko.balla23@gmail.com)
Papp Ervin (+3620 266-7529; e-mail: papp.ervin@t-online.hu)

Budapest, 2013. április 8.
Balla Ildikó jelmez-, díszlettervező, a kiállítás kurátora
Papp Ervin társszervező